Kalliomuovi

Tuotteet

Valmistamamme laadukkaat polyeteenikalvot soveltuvat teollisuuden, rakentamisen ja maatalouden erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. pakkaavan teollisuuden yritykset ja tukkuliikkeet.

Laadukkaat muovikalvot

Hyvä yhteistyö asiakkaidemme kanssa ja loppukäyttäjän tarpeiden tiedostaminen mahdollistavat sellaisen muovikalvon suunnittelun ja valmistamisen, mikä parhaiden ominaisuuksiltaan ja laadultaan vastaa asiakkaidemme kanssa yhteistyössä asettamiamme vaatimuksia.

Kaikki tuotteemme ovat 100%:sti kierrätyskelpoisia ja ne voidaan hyötykäyttää myös polttamalla energiajätteiden mukana.

Tuotteidemme ominaisuudet

Kitkaominaisuudet

Lisäaineilla voidaan säädelle kalvon pinnalle muodostuvaa kitkaa. Jossain tarkoituksissa liukas pinta on tarkoituksenmukaista ja joskus taas on tärkeää, että kalvon pinta ei luista.

Uv-suojatut kalvot

UV-suojaus on välttämätön pakkauksiin, jotka varastoidaan useampia kuukausia UV:lle alttiina, esimerkiksi veneet ja elementit. UV-suoja antaa kalvolle useamman vuoden UV-keston.

Antistaattiset kalvot

Etenkin talvella muovi kerää itseensä sähköä. Sähköisyys saattaa aiheuttaa ongelmia mm. liuottimia käyttävässä teollisuudessa sekä kutistelinjoissa. Staattisuus kerää myös pakkauksen pintaan epäpuhtauksia. Nämä ongelmat voidaan estää käsittelemällä kalvo antistaatisella aineella.

Mikrorei'itetyt kalvot

Mikrorei'itetyn kalvon tarkoitus on päästää ilma kalvosta läpi sitä kutistettaessa, jolloin pakkauksesta tulee tiivis.

Palosuoja

Normaali kalvo on erittäin tulenarkaa ja palaa kuumalla liekillä. Palonestolla suojattu kalvo ei koskaan syty palamaan.

Väri

Kalvon väri voidaa määritellä. Tämä helpottaa pakkauksien erottamista toisistaan.